Actualizare: Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Actualizare: O femeie și-a văzut soțul murind în incendiu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

****Știre inițială****

Tragedie, în această seară, 1 noiembrie, pentru o bătrână din comuna Ion Creangă. Femeia, în vârstă de 80 de ani, și-a văzut soțul murind în incendiul care le-a cuprins dormitorul. Probabil femeia a încercat să stingă flăcările sau să-și salveze soțul și a suferit arsuri la față și la mâini.

Pompierii chemați în ajutor l-au găsit pe bărbatul, în vârstă de 91 de ani, decedat. Intervenția nu era gata nici după mai bine de o oră și jumătate, așa încât militarii n-au putut stabili exact de la ce a pornit incendiul. „Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 20:28, pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Ion Creangă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din comuna Ion Creangă.  Incendiul se manifesta în interiorul unei camere,  propagându-se la acoperișul locuinței. Un bărbat în vârstă de 91 ani  a fost găsit decedat, iar soția acestuia în vârstă de 80 de ani a suferit arsuri. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Roman,  cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

C.I.

Articolul precedentIncendiu în Dumbrava Roșie. Un băiețel de 10 ani s-a panicat, pompierii au găsit 10 butelii lângă flăcări
Articolul următorFOTO: Patru răniți după ce un microbuz a intrat într-un autoturism