Un tânăr de 32 de ani și-a violat mama, astăzi a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 32 de ani, din comuna Pipirig, a fost arestat astăzi, 11 mai, după ce și-a violat propria mamă. ”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Pașcu Ovidiu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol și violare de domiciliu, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 11.05.2020 până la data de 09.06.2020, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului Pașcu Ovidiu. În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 11.05.2020, ora14:48, în prezenţa inculpatului, asistat de apărător din oficiu, şi a procurorului”, a decis instanța.

Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că, în după amiaza de 10 mai, individul și fratele lui și-au vizitat mama, care are 59 de ani și locuiește tot în comuna Pipirig. Au băut împreună până la ora 22, după care fiecare a plecat la casa lui. La miezul nopții, Ovidiu Pașcu a revenit la casa mamei sale, care între timp se culcase, a forțat încuietoarea ușii, a intrat în casă și a violat-o. La ora 12,30, femeia l0a sunat pe celălalt fiu, care a sesizat poliția.

C.M.

Articolul precedentPROIECT DE LEGE Ministerul Sănătăţii păstrează atribuţia de înlocuire a şefilor de unităţi sanitare şi după 15 mai
Articolul următorAJF Neamţ aşteaptă precizări clare de la FRF, pentru a stabili un plan de încheiere a sezonului