0:00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ aşteaptă precizări clare din partea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), înainte de a avansa propuneri cluburilor din Liga a IV-a, în legătură cu modalitatea de încheiere a actualului sezon.

AJF Neamţ aşteaptă precizări clare de la FRF, pentru a stabili un plan de încheiere a sezonului, ZCH NEWS - sursa ta de informații„A fost o discuţie cu conducerea FRF, în cursul săptămânii trecute, dar nu s-a anunţat o perioadă clară în care am putea disputa meciuri. Pe ei îi preocupa problema antrenamentelor, care, la fotbalul amator, nu este una atât de importantă. După 15 mai, cel mai târziu 20 mai, se va şti, în mod clar, perioada şi atunci vom putea veni cu propuneri în legătură cu încheierea actualului sezon. S-a avansat data de 15 iunie pentru reluarea competiţiilor în fotbalul amator, dar nu s-a exclus nici varianta lunii iulie. De asemenea, e posibil să fie necesar să anunţăm campioana până pe 5 august, dar nici acest termen nu e bătut în cuie. În privinţa Cupei României, nu s-a avansat nici o dată limită”, a declarat Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

AJF Neamţ aşteaptă precizări clare de la FRF, pentru a stabili un plan de încheiere a sezonului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiModalitatea de desfăşurare a actualei ediţii a Ligii a IV-a nu permite „îngheţarea” sezonului la stadiul rămas în martie, pentru că nu se poate furniza o campioană. E clar că meciurile rămase în serii nu se mai pot disputa, dar play-off-ul, la care ar trebui să participe primele 4 clasate din fiecare serie ar putea avea loc. Preşedintele Toma se gândeşte şi la un eventual play-out pentru celelalte formaţii. Teoretic, ar fi nevoie de 5 date în calendar (sferturi tur-retur, semifinale tur-retur şi finală), la care s-ar adăuga alte 3 date (semifinale tur-retur şi finală) pentru Cupa României. Per total, ar fi jocuri timp de o lună, dacă echipele vor accepta cadenţa miercuri-duminică. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentUn tânăr de 32 de ani și-a violat mama, astăzi a fost arestat
Articolul următorPROIECT DE LEGE Ce se poate face şi ce nu în centrele comerciale, după data de 15 mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.