0:00

Un tânăr de 27 de ani a murit în flăcări pe o stradă din Negreşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Surse apropiate anchetei au precizat faptul că prima ipoteză pe care se merge ar fi cea a sinuciderii. Potrivit acestora, tânărul, proaspăt revenit din Germania, s-ar fi urcat pe blocul respectiv, şi-ar fi dat foc şi s-ar fi aruncat în gol. Acesta se despărţise de iubita sa, după o relaţie de 5 ani. Clădirea ar fi fost aleasă simbolic, deoarece în interiorul acesteia s-ar afla firma la care fosta iubită este angajată.

Știre inițială: În această dimineață, 9 noiembrie, în jurul orei 4,00, un vasluian, în vârstă de 27 de ani, a murit în urma arsurilor suferite, corpul acestuia fiind carbonizat. Totul s-a întâmplat pe strada Unirii, lângă blocul E1, în oraşul Negreşti, judeţul Vaslui.

Pompierii, chemaţi prin apel la 112 de către cineva care a observat flăcările, l-au găsit inconştient şi, chiar dacă au reuşit să stingă focul în scurt timp, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, un bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspector Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

(A.C.)

Articolul precedentACTUALIZARE FOTO/VIDEO. Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident groaznic
Articolul următorScandaluri potolite cu cătușe
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.