0:00

Ziua de 8 noiembrie 2022 a fost cu ghinion pentru doi nemțeni, care au provocat scandaluri, motiv pentru care au fost încătușați pentru 24 de ore. În primul caz, oamenii legii au fost sesizați de un tânăr pietrean de 26 de ani, care a reclamat că a fost victima unei agresiuni.

“Din cercetări a reieșit că, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, două persoane cu vârste de 37 și 41 de ani, ambele din Bodești, ar fi pătruns în imobilul în care se afla tânărul de 26 de ani și o tânără de 22 de ani, ambii din Roznov, prin distrugerea ușii de acces, exercitând asupra acestora acte de violență“, conform Poliției Neamț.

Scandaluri potolite cu cătușe, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgresorii au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind puși sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Ambii urmează a fi prezentați în fața unui procuror cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tot pentru distrugere, dar și amenințare, a fost reținut un sexagenar din Costișa. Cercetările au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, dar și a consumului de alcool, bărbatul de 60 de ani a incendiat în camera sa niște textile, iar flăcările s-au extins la camera fostei soții. El i-ar fi adresat femeii de 57 de ani amenințări de natură să-i producă o stare de temere. Din acest motiv va fi prezentat în fața unui procuror cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (G.S.)

Articolul precedentUn tânăr de 27 de ani a murit în flăcări pe o stradă din Negreşti
Articolul următorAproape 100 de tineri nemțeni vor să devină polițiști
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.