Actualizare 9 noiembrie: Trist bilanț al unui accident de circulație ce a avut loc la finele lunii trecute în localitatea Dobreni, numărul celor ce și-au pierdut viața ajungând acum la 3. În urma imapactului frontal dintre două vehicule, ambii conducători auto au decedat pe loc, evenimentul având loc pe 28 octombrie 2022. A mai fost o victimă, care au ajuns la spital, iar din nefericire acestea, o femeie de 67 de an, soția unui dintre șoferi, s-a stins la spital în zorii zilei de 7 noiembrie 2022. “Din păcate, am fost informați de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, că la data de 7 noiembrie, în jurul orei 8:30, femeia de 67 de ani a decedat“, a anunțat Ramona Ciofu, purtător de cuvînt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. (G.M)

ACTUALIZARE: Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Brașov, conducea un autoturism, în localitatea Dobreni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, din Piatra Neamț, ce circula din sens opus. În urma impactului, ambii conducători auto au decedat, iar o femeie, în vârstă de 67 de ani, pasager în al doilea autoturism, a fost rănită. Traficul este încă blocat pe ambele sensuri, pentru cercetări. A fost deschis dosar penal cu acuze de ucidere și vătămare corporală din culpă. (G.M.)

*********

Video de la faţa locului:

*******

Fotografii de la locul evenimentului:

ACTUALIZARE FOTO/VIDEO. Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident groaznic, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE FOTO/VIDEO. Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident groaznic, ZCH NEWS - sursa ta de informații********

Un accident de circulație soldat, din primele date, cu decesul unei persoane și rănirea altor trei a avut loc astăzi, 28 octombrie 2022 pe DN 15, în localitatea Dobreni. Evenimentul a avut loc în jurul orei 12:15, când două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urma impactului rezultînd patru victime. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Vom reveni cu amănunte.

(G.M.)

Articolul precedentL3 Cristian Pustai este noul antrenor al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ
Articolul următorUn tânăr de 27 de ani a murit în flăcări pe o stradă din Negreşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.