0:00

Cristian Pustai este de astăzi, 8 noiembrie, noul antrenor al echipei de Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

L3 Cristian Pustai este noul antrenor al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Cristian Pustai au ajuns la un acord comun asupra preluării de către tehnician a funcției de antrenor principal al echipei noastre de seniori. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani are contract cu gruparea noastră până la finalul lunii iunie a anului 2023, iar obiectivul CSM Ceahlăul a rămas același, adică promovarea în Liga 2 în 2023”, anunţă gruparea pietreană, pe pagina proprie de Facebook.

„Originar din Mediaș, Cristian Pustai și-a început cariera de antrenor pe meleaguri apropiate orașului natal, la Chimica Tîrnăveni (2000), după care a trecut la Gaz Metan Mediaș, la echipa de tineret din 2003 până în 2007. Din 2007 a făcut pasul spre echipa de seniori a aceluiași club și a fost ”principal” la Gaz Metan până în 2013. Mai apoi, Cristian Pustai a fost responsabil cu pregătirea echipelor Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, Rapid București, FC Botoșani, după care s-a întors la Gaz Metan Mediaș, de unde a plecat la Dunărea Călărași, pentru ca ultima dată să fie la Gloria Buzău”, potrivit sursei menţionate.

Vă reamintim că ieri, 7 noiembrie, CSM Ceahlăul şi antrenorul Florentin Petre au convenit să rezilieze înţelegerea parafată în ianuarie 2022. (M.C.; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentPrimele condamnări în dosarul Jazz Caff și Chaplin’s
Articolul următorACTUALIZARE FOTO/VIDEO. Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident groaznic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.