Florentin Petre nu mai este de azi, 7 noiembrie, antrenorul formaţiei de Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. După cum anunţă gruparea pietreană, decizia a fost luată de comun acord:

L3 Florentin Petre nu mai este antrenorul CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mulțumim, Florentin Petre! CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Florentin Petre au încheiat astăzi, 07.11.2022, colaborarea care a început în luna ianuarie a anului în curs. Contractul dintre cele două părți trebuia să se încheie în luna iunie a anului 2023, dar pe cale amiabilă s-a decis acum întreruperea sa. Pe această cale, CSM Ceahlăul Piatra Neamț mulțumește antrenorului Florentin Petre pentru munca depusă, pentru aportul adus la dezvoltarea clubului și îi urează multă sănătate și succes în activitate de aici înainte!”

După 11 etape din actualul sezon, CSM Ceahlăul ocupă locul 5, cu 17 puncte, la 11 puncte de lidera, Foresta Suceava. Obiectivul de a accede în play-off poate fi încă îndeplinit, pietrenii fiind la două puncte de locul 4, ocupat de Dante Botoşani. (M.C.; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentSolicitare de ajutor pentru găsirea unei sexagenare
Articolul următorAccident cu 3 victime, după ce au plonjat cu mașina în râul Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.