Un tânăr, beat și furios că s-a certat cu prietena, a distrus oglinzile de la 11 mașini, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Imagine primită de la una dintre victime

Un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamț, a petrecut seara de 1 decembrie într-un mod cât se poate de distructiv. Probabil după modelul din iunie, când un alt tânăr, de 19 ani, a jucat fotbal cu oglinzile retrovizoare de la 34 de mașini, cel de 20 de ani a distrus oglinzile de la 11 autoturisme din cartierele Dărmănești și Mărăței. A fost prins în aceeași seară, pe o stradă din Mărăței, și a primit ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. Deocamdată, doar 5 proprietari de mașini au depus plângere la poliție, iar prejudiciul total n-a fost stabilit.

Cât despre distrugător, Ionuț Vieru pe numele lui, el este liber ca pasărea cerului, după cele 24 de ore petrecute la arest, pentru că procurorul de caz nu a luat nicio măsură preventivă împotriva lui. Din cercetările făcute de polițiști, a rezultat că el a consumat alcool în seara de 1 decembrie, s-a certat cu prietena lui și s-a răzbunat pe mașinile oamenilor.

În celălalt caz, petrecut în noaptea de 22 spre 23 iunie, Lucian Nicolas Iorga, în vârstă de 19 ani, fost fotbalist, a distrus oglinzile de la 34 de autoturisme, tot după ce a băut foarte mult. Prejudiciul a fost estimat la peste 30.000 de lei, iar el a fost trimis în judecată, primul termen al procesului fiind fixat pentru 10 ianuarie 2019. (C.M.)

Articolul precedentFOTO Centenarul celebrat la Târgu-Neamţ
Articolul următor5 victime ale gerului în Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.