accident oantuUn accident petrecut sâmbătă (25 iulie) seara, în satul Oanţu din comuna Pângăraţi, este relevant pentru halul de beţie în care se încumetă unii şoferi să plece la drum, chiar şi pe distanţe scurte. Aşadar, un tânăr de 27 de ani s-a urcat la volanul autoutilitarei sale, l-a luat în lada caroseriei pe prietenul său de 41 de ani şi a plecat spre casă. Pe drum, prietenul, care era în aceeaşi stare ca şoferul, s-a dezechilibrat, a căzut şi a rămas lat pe asfalt.

“Conducătorul auto nu a observat acest lucru şi a continuat deplasarea până la domiciliu unde a realizat faptul că bărbatul transportat lipseşte, fapt pentru care s-a întors pe traseul parcurs şi l-a identificat întins pe partea carosabilă”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Beat, beat, dar nu lipsit de conştiinţă, Imediat ce şi-a dat seama că prietenul lui e rănit, şoferul a sunat la ambulanţă şi la poliţie. A fost testat, iar rezultatul a ieşit – cum altfel? – pozitiv, motiv pentru care a fost dus la spital să i se stabilească alcoolemia. Între timp, acrobatul specializat în salturi pe carosabil a fost dus şi el la spital, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto, sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentO maşină a intrat în 3 cai lăsaţi pe şosea! Un copil a fost rănit!
Articolul următorMuzeul de Artă Piatra-Neamț: Expoziţie de sculptură şi desen – Nicolae Fleissig și Maxim Dumitraş
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.