Doi bărbaţi iresponsabili şi-au lăsat caii liberi pe străzi, de capul lor, sâmbătă (25 iulie) seara, pe Drumul Judeţean 207C, care traversează localitatea Horia, iar acest lucru a fost la un pas de a provoca o tragedie. La intersecţia cu strada Castanilor, un şofer în vârstă de 48 de ani, surprins de apariţia cabalinelor, n-a mai putut evita impactul şi a lovit animalele.

“În urma impactului a rezultat rănirea unui minor de un an care se afla pe locul dreapta spate în dispozitivul de retenţie, care a fost transportat la Spitalul municipal Roman pentru îngrijiri medicale”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

“În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că proprietarii cabalinelor sunt doi bărbați de 58 și 52 de ani, ambii din Horia, care au lăsat nesupravegheate animalele. În acest caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Copilul a scăpat fără leziuni grave, dar a fost lovit la faţă de cioburile din parbriz. Noroc că nu i-au sărit în ochi! (C. MIRCEA)

Articolul precedentPericol de inundaţii în Bacău, Neamţ, Suceava
Articolul următorUn şofer beat şi-a pierdut pasagerul şi n-a observat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.