reclama autocenter

În această seară, 4 noiembrie, un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul I al unui bloc de pe strada Progresului din Piatra-Neamț. Concluzia pompierilor ISU Neamț a fost că focul a fost pus intenționat.

Este cel de-al doilea incendiu petrecut astăzi într-un bloc de pe această stradă, la primul au ars balconul și câteva obiecte din acesta.

Un incendiu similar a avut loc, în această vară, când o femeie cu probleme psihice și-a dat foc la haine în interiorul apartamentului.

Pompierii Detașamentului Piatra-Neamț au intervenit, la incendiul din această seară, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei camere din apartament.Locatarii din bloc s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Au ars un pat, o saltea, alte obiecte de mobilier și haine. Pompierii au evacuat și fumul de pe casa scării și din apartamentul în care s-a produs evenimentul.

Din fericire, nu au fost victime. Ancheta IPJ Neamț urmează să stabilească cine a fost piromanul.

Angela Croitoru

Articolul precedentAnunțuri prezidențiale: școala începe de luni cu noi condiții și continuă guvernul interimar Florin Cîțu
Articolul următorMinistrul Educației: Rata de vaccinare de peste 60% este criteriul pentru cursuri fizice, actualizată vinerea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.