0:00

Un moldovean a accidentat un biciclist de 81 de ani şi a fugit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn cetăţean moldovean, în vârstă de 43 de ani, a accidentat un biciclist, în ziua de 12 iunie, la Conţeşti, Girov, şi apoi a fugit de la locul accidentului. Biciclistul, un bătrân de 81 de ani, mergea pe marginea drumului, în direcţia Verşeşti- Girov. Imediat ce au fost anunţaţi despre accident, poliţiştii au început căutările şi l-au găsit pe şofer în Piatra-Neamţ. Atât el, cât şi victima sa se aflau sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă (13 iunie) după-amiază s-a produs un alt accident, de astă dată victimă fiind o fetiţă de 7 ani, care a traversat în fugă DJ 207C în localitatea Izvoru. Copila a fost lovită cu partea laterală de o maşină la al cărei volan se afla un bărbat de 63 de ani din comuna Ion Creangă. Şoferul este cercetat pentru vătpmare corporală din culpă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentMihai Eminescu, comemorat la București
Articolul următorACTUALIZARE Moartă pescuită din Bistrița, la Roznov! Necunoscut găsit la grătarele hidrocentralei de la Săvineşti!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.