pietricica turism

isu barcaACTUALIZARE: Duminică, la ora 11:35, pompierii militari au fost chemaţi la Roznov, să scoată din apă cadavrul unei femei, care plutea în canalul de fugă al râului Bistriţa. Trupul, aflat în stare avansată de descompunere, a fost transportat la morgă şi de abia de acum va începe o anchetă pentru stabilirea identităţii femeii şi a împrejurărilor în care şi-a pierdut viaţa.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat, a cărui identitate n-a fost încă stabilită, a fost scos din apele Bistriţei, sâmbătă (13 iunie) după-amiază, după ce s-a oprit la grătarele hidrocentralei de la Săvineşti. După aspect, cadavrul pare să nu fie mai „vechi” de două, trei zile, însă în această perioadă nu a fost reclamată dispariţia niciunei persoane la poliţie.

Bărbatul pare să fi avut între 50 şi 60 de ani şi avea un aspect îngrijit. Nu avea niciun act de identitate asupra lui, în schimb în unul din buzunare a fost găsit un telefon mobil, afectat de faptul că a stat ore în şir în mediu acvatic. În măsura în care vor reuşi să recupereze datele de pe cartela SIM, poliţiştii vor avea şanse mai mari să stabilească cine este mortul. De asemenea, anchetatorii aşteaptă rezultatul necropsiei care va stabili cauza morţii. Deocamdată, cea mai plauzibilă ipoteză este cea a unui suicid, dar nu este exclusă nici varianta unui accident. (C. MIRCEA)