0:00

Un hoț a stat în libertate 48 de ore și a fost prins, din nou, la furat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn individ în vârstă de 44 de ani, din Roman, abia ieșit pe porțile penitenciarului în ziua de 22 ianuarie, a încercat să fure băutură dintr-un magazin exact a doua zi. A fost observat de personal și pentru că nu și-a dus fapta până la capăt, nu a făcut nimeni reclamație la poliție. Însă, pe 24 ianuarie, s-a dus din nou la furat și, de această dată, a reușit să treacă de casele de marcat.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că bărbatul a intrat într-un centru comercial, de unde a sustras 10 sticle de băuturi alcoolice și a trecut de casele de marcat fără să le achite, fiind oprit de către paznici”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. ”Prejudiciul, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate”.

Individul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, urmând ca procurorul de caz să decidă dacă îl prezintă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Și, având în vedere trecutul său și numeroasele furturi comise, șansele de a ajunge după gratii sunt foarte mari.

C.M.

Articolul precedentAchitat la Piatra-Neamț, condamnat la Bacău, avocatul Tanas a ajuns la închisoare
Articolul următorDispărută fără urmă de mai bine de-o lună, polițiștii cer sprijin
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.