aleho
heidelbergcement

Un individ în vârstă de 44 de ani, din Roman, abia ieșit pe porțile penitenciarului în ziua de 22 ianuarie, a încercat să fure băutură dintr-un magazin exact a doua zi. A fost observat de personal și pentru că nu și-a dus fapta până la capăt, nu a făcut nimeni reclamație la poliție. Însă, pe 24 ianuarie, s-a dus din nou la furat și, de această dată, a reușit să treacă de casele de marcat.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că bărbatul a intrat într-un centru comercial, de unde a sustras 10 sticle de băuturi alcoolice și a trecut de casele de marcat fără să le achite, fiind oprit de către paznici”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. ”Prejudiciul, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate”.

Individul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, urmând ca procurorul de caz să decidă dacă îl prezintă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Și, având în vedere trecutul său și numeroasele furturi comise, șansele de a ajunge după gratii sunt foarte mari.

C.M.