Cercetările făcute în cazul Angelicăi Daraban (62 de ani) din Roman, dispărută din ziua de 18 decembrie, n-au condus la niciun rezultat până acum. Polițiștii cer, din nou, sprijin populației, cu speranța că poate cineva deține vreo informația care ar putea fi de folos.

Angelica Daraban se duce, în fiecare zi, cu trenul, la casa părintească din Săbăoani și era deja cunoscută de angajații CFR. În ziua de 18 decembrie 2018 a plecat la țară, ca de obicei, dar seara nu s-a mai întors la Roman și a dopua zi soțul ei i-a reclamat dispariția la poliție. Agenții de la secția rurală au aflat de la vecinii din Săbăoani că femeia a fost într-adeavăr la casa părintească, însă seara când ultimul tren pleca spre Roman n-a mai fost văzută în gară.

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată astfel: capul acoperit cu o bască neagră, haină din material textil de culoare neagră prevăzută cu fermoar, pulover de culoare închisă cu guler înalt, pantaloni din stofă de culoare neagră, cizme din piele cu fermoar de culoare neagră”, se precizează în comunicatul IPJ Neamț.

Femeia are următoarele semnalmente:înălţime 1.65 m, greutatea de aproximativ 57 de kg, faţa ovală, tenul alb, fruntea verticală, ochii căprui, părul vopsit blond (grizonat), iar ca semne particulare – depigmentarea pielii în zona membrelor superioare.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112!

C.M.