Alegerile pentru conducerea Consiliului Național al Elevilor l-au propulsat pe Petru Apostoaia, de la Colegiul Național „Petru Rareș”, în funcția de președinte. În ziua de 1 august, la Baia Mare, s-a desfășurat Adunarea Generală urmată de alegeri. Din cele 39 de delegații care au participat, 21 și-au dat votul pentru Petru Apostoaia, președintele Consiliului Elevilor Neamț.

Din noua postură, liceanul Petru Apostoaia se va implica în „desfășurarea unor campanii pentru decontarea integrală a navetei elevilor și pentru majorarea subvenției pentru cămine și cantine școlare, atragerea mai multor elevi și inițierea elevilor de gimnaziu în mișcarea de reprezentare, analizarea problemelor din învățământul profesional, tehnic, confesional, vocațional și special, respectiv organizarea unor dezbateri privind noua lege a Educației”.

Performanța tânărului Petru Apostoaia este „o premieră pentru județul Neamț și ne bucură faptul că viziunea sa a convins că merită rolul de lider național”, a declarat prof. Elena Laiu, șefa Inspectoratului Școlar Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentȘcolile din Neamț – decizii dure de luat pentru a avea bani de salarii
Articolul următorȘtire actualizată. ”Masacru” în piață: 5 rețineri, 150.000 de țigări și 20.000 de lei confiscați
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.