cioinegeljpgAflat o vreme pe prima pagină a ziarelor locale, dar picat oarecum în uitare după ce s-a mutat cu serviciul la Suceava, comisarul șef Eliazăr Cioinegel a făcut un mare pas înainte, odată cu promovarea unui examen profesional, care l-a propulsat direct în structura centrală a Direcției Generale Anticorupție. Așadar, de foarte puțin timp, fostul șef de-o vară al DGA Neamț este angajat al Serviciului prevenire de la Capitală.

Nu este vorba despre o promovare, practic, întrucât nu se poate spune că ofițerul a fost luat dintr-un loc și dus în altul mai important, ci a susținut un examen”, a precizat comisarul șef Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al DGA.

Conform datelor de prezentare, Serviciul prevenire din cadrul DGA are drept prime atribuții planificarea, organizarea și desfășurarea activităţilor de informare şi instruire în domeniul prevenirii săvârşirii faptelor de corupţie la nivelul MAI. De asemenea, același serviciu ”organizează şi desfăşoară campanii/acţiuni de prevenire a corupţiei în rândul personalului MAI şi pentru conştientizarea de către funcţionari şi cetăţeni a cauzelor şi consecinţelor implicării în fapte de corupţie, respectiv participă la acţiuni similare iniţiate de alte entităţi publice”.

Revenind la Eliazăr Cioinegel, el lucrează în structura anticorupție din 2008, a fost împuternicit să asigure conducerea DGA Neamț pentru 3 luni, iar la scurt timp s-a transferat la DGA Suceava, după ce-a ratat examenul pentru funcția de șef al structurii din Harghita. Se vede că între timp a învățat conștiincios, așa că acum este suficient de pregătit ca să facă față corupției din MAI.

C.M.

 

 

4 COMENTARII

  1. Vorba unui clasic ce silabiseste de te adoarme, de ce d-l in cauza, nu a inceput pas cu pas, adica, cu provincia ?
    Mai direct, ce acte de coruptie a scos la iveala in zona, ca sa se ia la tranta cu cea nationala ?!

  2. La un moment dat cica trebuia sa lucreze la dosarele “Revolutiei” Doar invidia unora a facut ca bravul anchetator sa nu rezolve aceste dosare

  3. La Bucuresti se da ora exacta, comisaru stie! A mai fost unul ca el Achim a lui Moromete care a plecat la Bucuresti sa aduca bunastare dar vandu oile si prafu se alese!

  4. E capabil si se descurca,nu-i purtati de grija !Multi la Neamt i-au vrut capul dar s-a ales praful de ei !Rezultate ca politist a avut tot timpul !

Comments are closed.