Procurorii din Bicaz au în lucru un dosar penal, în care un bărbat din comuna Moara, județul Suceava, proaspăt întors dintr-un stat al Uniunii Europene, este cercetat pentru că a încălcat carantina.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz a fost înregistrat, la data de 02.04.2020, dosarul penal nr. 328/P/2020, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de dispozițiile art.352 alin 1 Cod penal, ca urmare a sesizării primite de la o persoană fizică, cu privire la faptul că, la un vecin de-al său au venit, în noaptea de 01/02.04.2020, mai multe persoane cu un autoturism din comuna Moara, județul Suceava, dintr-o zonă carantinată”, se arată în comunicatul Parchetului Bicaz.

Polițiștii au verificat sesizarea și au constatat că se confirmă, bărbatul din comuna Moara fiind găsit acasă la părinții săi din Bicaz. El va fi cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

C.M.

Articolul precedentSituaţia preţurilor din Piaţa Agroalimentară Târgu Neamţ
Articolul următorNeamț – Al 6-lea deces, o femeie bolnavă cronic, internată la Spitalul Județean