pietricica turism

accident biciclistUn bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Roman, a căzut, joi, 19 mai, de pe bicicletă, din câte se pare din cauză că ar fi consumat alcool, anunţă Poliţia Neamţ, în buletinul zilnic.

Evenimentul s-a produs în localitatea Luţca (Sagna).

“Din primele cercetări, se pare că bărbatul circula pe DJ 207A, având direcţia de mers Roman-Sagna. Pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit comunicatului citat.

Tot joi, 19 mai, dar în Piatra Neamţ, o femeie, în vârstă de 66 de ani, a fost accidentată pe trecerea de pietoni.

“Din primele cercetări, se pare că, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din Săvinești, conducea un autoturism pe str. P-ţa Mihail Kogălniceanu, a surprins şi accidentat o femeie, de 66 de ani, din Piatra Neamț, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se precizează în acelaşi buletin de presă al IPJ Neamţ. (ZCH NEWS)