Liviu Dragnea, în vizită la Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Arsene, Dragnea şi Harbuz s-au fotografiat la Piaţa Centrală

Liviu Dragnea, președintele PSD, și-a vizitat vineri, 20 mai, colegii din Neamț, pentru a-i susține în campania electorală. Înainte de întrunirea care a avut loc la Consiliul Județean Neamț, fiind urmată și de o conferință de presă, Liviu Dragnea a vizitat șantierul din Piața Centrală și a discutat cu reprezentantul constructorului despre stadiul lucrărilor.

„Am venit astăzi în Neamț, în primul rând, ca să merg la Piața Centrală, să văd cum merg lucrările, pentru că a fost o investiție pe care eu am aprobat-o. Eram ministru după ce piața a luat foc, din motive pe care eu nu le știu și pe care nu eu trebuie să le cercetez. Chiar dacă am înțeles că era asigurată, ar fi durat foarte mult și tot orașul era și este și acum tulburat de faptul că piața nu funcționează. Am vrut să văd neapărat dacă lucrările se desfășoară în regulă. Am vorbit cu constructorii și au spus că în septembrie va fi gata, așa cum s-au angajat prin contractul pe care l-au făcut cu CNI-ul”, a spus Liviu Dragnea.

După vizita din piață, Liviu Dragnea a fost așteptat într-o sală plină de membri PSD, candidați la alegerile din iunie, unde a ținut un discurs motivațional, încheind cu îndemnul pentru candidați de a se implica sufletește în această campanie, mai mult decât au făcut-o până acum.

Întâlnirea cu membrii de partid a fost urmată de o scurtă conferință de presă, unde Liviu Dragnea a explicat că, în afară de vizitarea Pieței Centrale, deplasarea sa la Neamț a avut alte două motive majore: susținerea candidaților pentru Primăria Piatra Neamț și pentru Consiliul Județean Neamț.

„Am venit și ca să mă văd cu colegii mei într-o întâlnire scurtă, de campanie, să le spun care sunt așteptările noastre de la ei, să ia foarte în serios această campanie electorală, pentru că este extrem de importantă, mai ales în actualul context din România. Este importantă mai ales pentru cetățenii din Neamț, care au nevoie de edili care să aibă un alt fel de abordare, să aibă o viziune, o abordare strategică a dezvoltării, oameni care să se gândească, în primul rând, la cetățenii care i-au votat și care îi vor vota și abia după aceea la partid. Candidații pe care noi îi trimitem în fața cetățenilor sunt oameni care vor să facă ceva pentru comunități și știu cum să facă”, a declarat Liviu Dragnea.

După ce a vorbit ironic despre două investiții de pe plan local care s-au dovedit a nu fi rentabile în timp, președintele PSD a spus că are încredere în candidatul propus de social-democrați pentru primărie că va schimba imaginea orașului:

„Am venit să-l încurajez și pe Liviu Harbuz. Am vorbit cu nostalgie despre Piatra Neamț, pentru că în facultate am venit de multe ori aici, pentru că aveam colegi de aici, și Piatra Neamț era un municipiu care, pentru noi, majoritatea celor din Sud, era unul din cele două orașe în care ne doream mereu să ajungem, pentru că erau foarte frumoase: Timișoara și Piatra Neamț. La acea vreme, nu era această telegondolă «minunată», care transportă aerul de la munte în oraș și invers, nu era nici mall-ul primăriei. Eu cred că Liviu Harbuz, ca nou primar al municipiului, poate să facă din acest oraș ceea ce merită: un oraș în care să se trăiască mult mai bine, un oraș care să fie mult mai arătos și care să-și dezvolte potențialul, inclusiv pe cel turistic, care este uriaș”.

Pentru a avea o echipă completă și puternică la Neamț, Liviu Dragnea nu putea să omită încurajările pentru Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

„Am venit să-l încurajez și pe Ionel Arsene, prietenul meu bun, să înțeleagă că ne dorim cu toții ca el să devină noul președinte al Consiliului Județean Neamț și, împreună cu Liviu Harbuz și cu ceilalți colegi primari, consilieri județeni și locali, să miște înainte județul Neamț, să ajute la dezvoltarea acestui județ, care are un potențial foarte mare”, a spus Liviu Dragnea.

După vizita de la Piatra Neamț, președintele PSD și-a programat o deplasare și la Humulești, pentru a vedea cum arată Școala „Ion Creangă”. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentUn biciclist băut se prăbuşi pe carosabil!
Articolul următorPatru consilieri locali au rămas fără mandate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.