hot01Polițiștii din Iași au reținut, joi, 19 mai, doi bărbați, acuzaţi că ar fi comis furturi din locuințe, cu un prejudiciu de peste 80.000 de lei, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat de presă. Cei doi bărbați sunt de loc din județele Sălaj și Covasna.

„Cei în cauză ar fi comis 7 furturi, toate în perioada 6-10 martie a.c., din locuințe din municipiul Iași, prin folosirea unor chei potrivite. Prejudiciul total cauzat este în valoare de peste 80.000 de lei, constând în bani, bijuterii și laptopuri. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile persoanelor și la un apartament închiriat pe raza municipiului Iași, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%”, potrivit comunicatului citat.

Cei doi bărbați sunt arestați preventiv într-o altă cauză și au fost transferați în Arestul IPJ Iași, pentru cercetări. Poliţiştii din Iaşi au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI CSM Bucureşti – HCM Roman 32 – 24
Articolul următorUn biciclist băut se prăbuşi pe carosabil!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.