Logo Cupa Romaniei Feminin- cluj_culoare-01ACTUALIZARE 2: CSM București a întrecut, cu scorul de 32-24, HCM Roman, în finala Cupei României, desfășurată, sâmbătă (21 mai) seară, în Sala Polivalentă din Cluj. Merită consemnată declaraţie de după meci a Cristinei Vărzaru, care laudă prestaţia romaşcancelor: “A fost mai greu decât ne-am fi dorit. Am avut un adversar pe cinste, care a dat tot ce a avut mai bun. Le felicit echipa, au jucat bine și azi și ieri și cei care ne-au urmărit au avut ce vedea. A fost mai greu să ne motivăm, dar oricât de obosit ești, o finală e o finală. Nu mă gândeam că la vârsta mea mai câștig și Liga Campionilor, dar știu cât am muncit și sper să mai câștig cât mai multe”. (M. CONSTANTINESCU)

******

ACTUALIZARE 1: HCM Roman şi CSM București vor juca finala Cupei României la handbal feminin, după ce s-au impus, vineri, 20 mai, în semifinalele turneului Final4. Romaşcancele au învins pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 27-20 (12-13). CSM București (campioana României și câștigătoarea Ligii Campionilor) s-a impus la limită, 26-25 (11-12), în fața deținătoarei trofeului, HCM Baia Mare. Sâmbătă, de la ora 15:30, va avea loc finala mică, între Dunărea Brăila și HCM Baia Mare, și finala competiției, de la ora 18:00, între CSM București și HCM Roman. Indiferent de scor, HCM Roman are locul asigurat în cupele europene, pentru că bucureştencele vor evolua în Liga Campionilor. (M. CONSTANTINESCU)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: HCM Roman va juca, vineri, 20 mai, de la ora 19:15, în semifinalele Cupei României. Partida se dispută în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar adversare sunt jucătoarele de la HC Dunărea Brăila. Cupa României este o ultimă oportunitate (aşa cum a fost şi în sezonul trecut!) pentru handbalistele romaşcane de a-şi asigura prezenţa în cupele europene. În cealaltă semifinală, tot vineri, 20 mai, dar de la ora 17:00, se întâlnesc HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti. Partidele sunt televizate de Digi Sport 2. Finalele vor avea loc, sâmbătă, 21 mai, de la orele 15:30 şi 18:00. Turneul Final4 reprezintă o oportunitate de a vedea la joc 15 dintre jucătoarele care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice 2016, dar și de a vedea trofeul Champions League câștigat de CSM București. Acesta va fi expus pe perioada turneului în interiorul Sălii Polivalente”, anunţă Federaţia Română de Handbal (FRH), pe site-ul propriu. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: FRH)