0:00

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamţ, şi-a pierdut viaţa aseară, 28 noiembrie, în jurul orei 21:00, după ce a căzut de pe bicicletă, de la o înălţime de aproximativ 6 m, de pe puntea de la ştrand.

Un biciclist a murit după ce a căzut de pe puntea ştrand, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPuntea se află în lucrări de reparaţii capitale de ceva timp, fiind închisă circulaţiei, îngrădită şi semnalizată corespunzător.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o puntea pietonală și ar fi decedat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamț, ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi trecut de gardul de delimitare al unui șantier în lucru, ce era îngrădit cu plase metalice și mesaje de avertizare, ar fi pătruns pe puntea pietonală, căzând în gol de la o distanță de aproximativ 6 metri.

Un biciclist a murit după ce a căzut de pe puntea ştrand, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin nefericire echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului„, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

La faţa locului a intervenit echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă al ISU Neamţ.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. (A.C.)

Articolul precedentPersoanele cu dizabilități cer dreptul la o viață demnă! Protest organizat pe 4 Decembrie
Articolul următorTir răsturnat pe E85, la Săbăoani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.