0:00

Şoferul unui TIR nu a fost suficient de atent la schimbarea direcţiei de mers şi a ajuns cu roţile în rigola de la marginea şoselei, mastodontul răsturnându-se. S-a întâmplat astăzi, 29 noiembrie, în jurul orei 04:14, pe Drumul Naţional  2 – Europeana 85, în afara localității Săbăoani.

Tir răsturnat pe E85, la Săbăoani, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un  autocamion condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Tămășeni, ce se deplasa din direcția Roman spre Iași, la schimbarea direcției de deplasare spre dreapta, ar fi intrat cu roțile în rigola betonată, de pe marginea părții carosabile răsturnându-se.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto”, precizează IPJ Neamţ.

La faţa locului au acţionat pompierii romaşcani. Un echipaj SAJ Roman i-a acordat şoferului primele îngrijiri medicale la faţa locului şi l-au transportat la CPU Roman.

Poliţiştii rutieri au constatat că şoferul nu consumase alcool. Cauza accidentului ar fi, potrivit primelor informaţii, neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn biciclist a murit după ce a căzut de pe puntea ştrand
Articolul următorDeputatul PSD Remus Munteanu: „A cumpăra româneşte este cel mai autentic gest de patriotism economic.”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.