0:00

Românii sunt recunoscuți oriunde în lume pentru talentul și priceperea lor. A venit momentul să probăm cu fapte că România are cu ce, România știe, România poate!

Deputatul PSD Remus Munteanu: „A cumpăra româneşte este cel mai autentic gest de patriotism economic.”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe aceea, Partidul Social Democrat a lansat site-ul campaniei Cumpără românește, la adresa cumpără-românește.ro., iar organizația PSD Neamț și liderii săi politici au început, de câteva săptămâni deja, să promoveze site-ul respectiv pe paginile lor de socializare.

Pe site-ul respectiv sunt adunate mai multe produse alimentare care au acceptat să fie promovate cu ajutorul campaniei inițiate de PSD. De altfel, există și un formular pe site pentru cei care vor să se înscrie.

Site-ul adună scurte prezentări ale acestora, iar pentru cei care se întreabă de unde le pot cumpăra, există și secțiunea care oferă un răspuns: „Unde găsesc produse românești? În orice sat și comună a țării există producători locali, unii deja cunoscuți la nivel național, alții încă anonimi, dar a căror marfă poate surprinde prin gustul deosebit, prin atenția la detalii, prin grija față de respectarea unei rețete preluate de multe generații.

A cumpăra româneşte este cel mai autentic gest de patriotism economic. A cumpăra româneşte înseamnă a ajuta firmele româneşti şi angajaţii lor. Înseamnă a susţine antreprenorii locali să creeze locuri de muncă şi să producă un plus de prosperitate în comunitatea lor. Iar, cel mai simplu, dar şi cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea şi originalitatea este să transformăm un îndemn – ‘Cumpără româneşte’ – într-o stare de spirit la nivel naţional”.

Deputat PSD Remus Munteanu

Articolul precedentTir răsturnat pe E85, la Săbăoani
Articolul următorVânt de peste 100 km/oră, în zona de munte, în Neamţ, Bacău şi Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Stie si Cilacu care a iesit in media sa salute reducerile marilor lanturi de supermarket-uri care de fapt nu au ieftinit ci au scumpit nerusinat majoritatea produselor?

Comentariile sunt închise.