0:00

Un bătrân a murit, după ce-a fost acroşat de oglinda unei maşini, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBătrânul de 86 de ani, accidentat în după-amiaza de 24 aprilie, pe bulevardul Decebal din Piatra-Neamţ, a murit la spital câteva zile mai târziu.

Astăzi, 4 mai 2016, Poliţia Neamţ a fost înştiinţată că, în ziua de 1 mai, bătrânul a încetat din viaţă şi, în aceste condiţii, încadrarea din dosarul penal întocmit după producerea accidentului se va schimba din „vătămare corporală din culpă” în „ucidere din culpă”.

Iniţial, bătrânul părea să nu aibă mare lucru, însă pe parcursul spitalizării starea sa s-a agravat şi n-a mai putut fi salvat. Şoferul care l-a accidentat nu poate fi considerat direct responsabil de moartea bătrânului, pentru că victima traversa prin loc nepermis când a fost acroşată de oglinda stângă a autoturismului. Poliţiştii, care s-au dus la locul accidentului, i-au testat pe ambii protagonişti şi au stabilit că nici pietonul imprudent, nici conducătorul auto (un bărbat de 34 de ani din Piatra-Neamţ) nu consumaseră alcool. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE Fostul primar de Păstrăveni contestă decizia Prefecturii! Onisei dă vina pe UNPR şi ALDE!
Articolul următorProfesori și elevi, cu iepurașul de Paște la Pediatria Spitalului Județean
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.