0:00

Un bărbat din Dochia s-a înjunghiat şi şi-a dat foc la casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii din Piatra-Neamţ s-au confruntat astăzi dimineaţă, 29 septembrie, cu un caz mai ciudat de incendiere.

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a mai fost internat la Psihiatrie, a dat foc fiecăruia din cele trei camere ale casei sale din comuna Dochia, iar, la sfârşit, s-a înjunghiat în abdomen cu un cuţit, potrivit vecinilor. Aceştia au sunat la 112 în încercarea de a-i salva viaţa şi casa bărbatului aflat într-un moment vădit de tulburare psihică.

Echipajul de pompieri care-a ajuns la faţa locului s-a confruntat cu trei focare distincte, în fiecare din camerele în care bărbatul a pus focul.

În paralel, paramedicii SMURD, care-au venit cu ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă, i-au acordat primele îngrijiri rănitului şi l-au transportat la UPU Piatra –Neamţ.

La sfârşitul intervenţiei, în baza celor găsite la locul incendiului şi pompierii au concluzionat că incendiul a fost produs prin folosirea unei surse de aprindere, o acţiune intenţionată.

Poliţiştii pietreni cercetează cazul. Cel mai probabil, după ce va primi îngrijiri pentru plaga înjunghiată, bărbatul va fi, din nou, internat la Psihiatrie.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentPiatra Neamț. Două societăţi ale municipalității vor ieşi din insolvenţă
Articolul următorO altă familie intoxicată cu ciuperci a ajuns în spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.