reclama autocenter

Un bărbat, de 57 de ani, din Piatra-Neamț, a condus timp de 5 ani de zile, cu permisul anulat. A fost prins astăzi (23 noiembrie) de către polițiștii locali, care l-au văzut circulând pe strada Dr. Ghe. Iacomi, pe sectorul de drum cu acces interzis.

În timp ce era legitimat în vederea identificării, bărbatul a dispărut pe aleile dintre blocuri, a sărit gardul fabricii 8 Martie și s-a ascuns într-o groapă din curtea respectivei societăți comerciale. C.S. a fost găsit imediat de către agenții Poliției Locale Piatra Neamț, fiind încătușat și mai apoi condus la sediul Poliției Locale, unde i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. A fost predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Irina Ștefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Toată operațiunea a fost înregistrată de body – cam –urile cu care polițiștii locali au fost dotați începând cu luna octombrie, imaginile urmând să fie probe în dosarul penal deschis pe numele bărbatului pentru conducere fără permis.

C.M.

Articolul precedent29 de lame de drujbă ”de firmă”, confiscate din târgul de la Borca
Articolul următorAcțiune DIICOT la Roman: 9 percheziții, 4 autoturisme ridicate, 6 suspecți duși la audieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.