Un bărbat, de 57 de ani, din Piatra-Neamț, a condus timp de 5 ani de zile, cu permisul anulat. A fost prins astăzi (23 noiembrie) de către polițiștii locali, care l-au văzut circulând pe strada Dr. Ghe. Iacomi, pe sectorul de drum cu acces interzis.

În timp ce era legitimat în vederea identificării, bărbatul a dispărut pe aleile dintre blocuri, a sărit gardul fabricii 8 Martie și s-a ascuns într-o groapă din curtea respectivei societăți comerciale. C.S. a fost găsit imediat de către agenții Poliției Locale Piatra Neamț, fiind încătușat și mai apoi condus la sediul Poliției Locale, unde i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. A fost predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Irina Ștefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Toată operațiunea a fost înregistrată de body – cam –urile cu care polițiștii locali au fost dotați începând cu luna octombrie, imaginile urmând să fie probe în dosarul penal deschis pe numele bărbatului pentru conducere fără permis.

C.M.