Un bărbat a murit, la 41 de ani, din cauza drumului acoperit cu zăpadă, firmele de deszăpezire trăiesc bine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Țibucani și-a pierdut viața, în această dimineață (6 februarie) într-un accident rutier a cărui cauză a fost ”neadaptarea vitezei la condițiile de drum acoperit cu zăpadă”. Era 7 dimineața, iar pe DJ 155 I era zăpadă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Țibucani, conducea o autoutilutară pe DJ 155 I, în afara localității Davideni, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu zăpadă și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în șanțul de pe sensul opus. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Altfel spus, firmele de deszăpezire trăiesc bine, cu program de week-end inclus. Șoferii mor…

C.M.

Articolul precedentFRF propune 3 variante de modificare a protocolului sanitar, pentru reluarea competiţiilor de fotbal amator
Articolul următorMedicament pentru tratarea Covid testat cu succes în Israel