0:00

Un bărbat a murit după ce a adormit cu țigara aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Cucuteni, comuna Durnești din județul Botoșani, și-a pierdut viața într-un incendiu care a mistuit clădirea în care locuia, după ce adormit cu țigara aprinsă.

Incendiul a izbucnit aseară, 14 aprilie, la anexa lipită de casa părintească în care dormea acesta.

 

Un bărbat a murit după ce a adormit cu țigara aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vecinii sunt cei care au observat incendiul și au sunat după ajutor. Până la sosirea pompierilor, părinții bărbatului, de 82 respectiv 84 ani, care erau în casă, au fost scoși afară de vecini. Aceștia nu au avut de suferit în urma incendiului. Oamenii au încercat să intre și în anexă, pentru a-l scoate și pe fiul lor, dar eforturile lor au fost zadarnice. La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp pompierii voluntari din comună și militarii de la Garda de Intervenție Trușești. Aceștia au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat, într-una dintre camerele anexei”, a precizat locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

În urma cercetărilor, pompierii au constatat că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit după ce victima a adormit în timp ce fuma.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO. Incendiu de vegetație uscată în spatele Colegiului Gheorghe Cartianu
Articolul următorAl doilea convoi umanitar din Franța ajunge luni la Suceava
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.