Actualizare: Cauza incendiului a fost o țigară aprinsă aruncată al întâmplare, conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvând al ISU Neamț, locotenent Irina Popa.

A ars vegetaţie uscată și litieră pe o suprafață de aproximativ 800 mp și 25 de pini.

Actualizare: Incendiul nu a fost de mari proporții.

Două echipaje cu autospeciale de stingere au reușit să localizeze focul, oprind propagarea acestuia. Urmează să fie lichidate toate focarele.

Știre inițială: Fum dens se ridică de pe Pietricica, în zona din spatele Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț. Deocamdată, autospeciala pompierilor nu a ajuns la fața locului, accesul în zonă fiind destul de dificil.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Articolul precedentNeamț. Patru morți și 11 răniți în incendiile de anul acesta
Articolul următorUn bărbat a murit după ce a adormit cu țigara aprinsă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Va informez ca un incediu de proportii a fost si in satul Oantu, comuna Pingarati unde un localnic incapatanat a dat foc la resturi vegetale in preajma padurii.Acest individ pe numele sau Cucu s-a certat cu vecinii care i-au atras atentia ca e periculos sa dea foc la resturi vegetale in preajma unor constructii si liziera padurii.Nu a vrut sa asculte de nimeni si la
    al treilea foc a pornid incendiu de vegetatie.RAMAN SURPRINS CA isu Neamt, Directia Silvica, primaria Pingarati care au trimis oameni la fata locului nu a informat nimic.Acum nu mai tine vrajeala CU AUTOR NECUNOSCUT FIINDCA ACESTA SE STIE SI CEI IN DREPT TREBUIE SA APLICE LEGEA.Mentionea ca acellasi individ a mai facu focul in aceeasi zona de doua ori.

Comments are closed.