0:00

Actualizare: Cauza incendiului a fost o țigară aprinsă aruncată al întâmplare, conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvând al ISU Neamț, locotenent Irina Popa.

A ars vegetaţie uscată și litieră pe o suprafață de aproximativ 800 mp și 25 de pini.

Actualizare: Incendiul nu a fost de mari proporții.

Două echipaje cu autospeciale de stingere au reușit să localizeze focul, oprind propagarea acestuia. Urmează să fie lichidate toate focarele.

Știre inițială: Fum dens se ridică de pe Pietricica, în zona din spatele Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț. Deocamdată, autospeciala pompierilor nu a ajuns la fața locului, accesul în zonă fiind destul de dificil.

VIDEO. Incendiu de vegetație uscată în spatele Colegiului Gheorghe Cartianu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

VIDEO. Incendiu de vegetație uscată în spatele Colegiului Gheorghe Cartianu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Articolul precedentNeamț. Patru morți și 11 răniți în incendiile de anul acesta
Articolul următorUn bărbat a murit după ce a adormit cu țigara aprinsă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Va informez ca un incediu de proportii a fost si in satul Oantu, comuna Pingarati unde un localnic incapatanat a dat foc la resturi vegetale in preajma padurii.Acest individ pe numele sau Cucu s-a certat cu vecinii care i-au atras atentia ca e periculos sa dea foc la resturi vegetale in preajma unor constructii si liziera padurii.Nu a vrut sa asculte de nimeni si la
    al treilea foc a pornid incendiu de vegetatie.RAMAN SURPRINS CA isu Neamt, Directia Silvica, primaria Pingarati care au trimis oameni la fata locului nu a informat nimic.Acum nu mai tine vrajeala CU AUTOR NECUNOSCUT FIINDCA ACESTA SE STIE SI CEI IN DREPT TREBUIE SA APLICE LEGEA.Mentionea ca acellasi individ a mai facu focul in aceeasi zona de doua ori.

Comentariile sunt închise.