0:00

Un adolescent de 16 ani a furat bani şi bijuterii din maşini şi este cercetat în libertate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLuni, 16 august, un adolescent de 16 ani din Zăneşti care a dat mai multe spargeri în autoturisme parcate în Roznov şi Zăneşti cu o noapte înainte, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii Secţiei Rurale Săvineşti.

Modul de operare era foarte simplu: duminică, 15 august, în cursul nopţii, băiatul a spart geamurile mai multor maşini parcate în diferite locuri şi a sustras cam tot ce a găsit de valoare: bani, bijuterii, telefoane. Astfel, din maşinile prădate în oraşul Roznov a furat 3.850 de lei, bijuterii şi alte bunuri.

După vreo două ore şi-a mutat „centrul operativ“ în Zăneşti unde s-a mulţumit cu o singură maşină din care a luat 1.000 de lei, mai multe carduri bancare şi… telecomanda garajului. Dacă tot a făcut rost de ea, a deschis garajul şi-a furat de acolo alte carduri bancare, un telefon mobil şi câteva haine.

Poliţia Rurală Săvineşti a organizat o echipă operativă pentru prinderea micului infractor cu ambiţii mari, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ a dispus, ieri, cercetarea şi judecarea acestuia în stare de libertate, pe motiv că este minor.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

Angela Croitoru

Articolul precedentIncendiu la o bucătărie de vară la Pildeşti. Proprietara internată în stare gravă la ATI Roman
Articolul următorȘtire actualizată. Crimă în Piatra Neamț. Bărbat omorât de o minoră pe care ar fi încercat să o violeze
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.