0:00

Știre actualizată. Crimă în Piatra Neamț. Bărbat omorât de o minoră pe care ar fi încercat să o violeze, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 18 august:  Procurorul de caz a cerut Direcţiei pentru Protecţia Copilului Neamţ instituirea unei măsuri de protecţie potrivit legii, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, procuror Erica Petronela Cucoradă. În acest moment, adolescenta se află într-un centru de urgenţă, unde va rămâne pentru câteva zile urmând ca apoi să fie mutată într-un centru rezidenţial pentru copii, potrivit informaţiilor furnizate de Magda Vasilache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ.

Actualizare: Conform unor informații apărute în presa centrală, bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi fost omorât de o adolescentă de 16 ani pa care ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze. Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, a declarat pentru Antena 3: „Colegii au intervenit în baza informaţiilor obţinute şi după ce au reuşit localizarea minorei care a sunat la 112 şi a spus că se află în interiorul unui apartament cu un bărbat despre care crede că l-a ucis şi se refugiase într-o cameră a acelui imobil.

Cu privire la incident în sine, este important de precizat că în urmă cu mai multe zile, minora a fost dată dispărută după ce plecase de acasă de două zile. Ulterior a fost identificată de poliţişti şi a fost predată părinţilor, după care minora a plecat din nou de acasă, însă de data aceasta nu a mai fost sesizată dispariţia de către părinţii ei. Ştim că minora a încercat să se angajeze văzând un anunţ pe Olx.

Din datele pe care eu le deţin în acest moment, minora a luat legătura iniţial cu tatăl ei, căruia i-a spus că a ucis un bărbat. Nu e vorba despre a greşi adresa. Este vorba despe aceeaşi adresă de la acelaţi etaj, unde erau două apartamente. Două apartamente în care au pătruns concomitent”.

Actualizare: Apelul la 112 a fost dat de către o femeie. Conform IPJ Neamț, „persoana se afla în stare de șoc și nu a putut furniza detalii concrete cu privire la locația unde se află, polițiștii au intervenit în două locații, aflate la același etaj al imobilului”.

Știre inițială: Un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit.

Azi noapte, 17 august, în jurul orei 1,00, într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra Neamţ a avut loc o crimă în urma unei altercaţii.

Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit, de mai multe ori, în piept, loviturile primite fiindu-i fatale.

„A fost făcută o sesizare prin apel la 112, în jurul orei 1,00, despre o altercaţie care ar fi avut loc într-un imobil de pe raza municipiului Piatra Neamţ. La faţa locului a fost găsită o victimă de sex masculin, de aproximativ 41 de ani, care prezenta mai multe plăgi înjughiate în zona toracică. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a comis fapta“, a precizat procuror Erica Petronela Cucoradă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Modul în care a fost săvârșită crima oferă indicii cu privire la o posibilită legătură apropiată între criminal și victimă. Nu există date publice dacă criminalul este un bărbat sau o femeie.

Vom reveni cu detalii pe parcursul anchetei.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn adolescent de 16 ani a furat bani şi bijuterii din maşini şi este cercetat în libertate
Articolul următorUn tânăr a condus fără permis și a băgat o fată de 15 ani în spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.