O femeie, mama a doi copii, de numai 2 și 3 ani, s-a urcat la etajul I al unui hotel de unde și-a aruncat micuții în gol, amenințând apoi că îi va urma.

“La data de 20 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost  sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi aruncat doi copii de la primul etaj al unui hotel, din municipiul Botoșani.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 și 3 ani, au fost preluați de ambulanță și transportați la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceștia a decedat.

Totodată, mama celor doi amenința că se aruncă de la același nivel, refuzând să coboare”, a declarat agent principal Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

La fața locului au ajuns numeroase forțe de intervenție de la poliție și ISU, fiind adus negociatorul poliției pentru a o convinge pe femeie să coboare. După două ore de negocieri, unul dintre pompieri a reușit, prin distragerea atenției, să o imobilizeze pe femeia aflată într-o stare psihică foarte delicată.

Ea a fost dusă la o unitate spitalicească pentru evaluarea stării de sănătate. Cercetările au fost preluate de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, femeia fiind cercetată pentru omor și tentativă la omor.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț: Drumuri și curți inundate în urma furtunii
Articolul următorNeamț. Accident feroviar, un bărbat surprins de tren a rămas fără picioare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.