Neamț. Accident feroviar, un bărbat surprins de tren a rămas fără picioare, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto generic

Un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din Rediu, a rămas fără ambele picioare după un grav accident feroviar petrecut astăzi, 21 august, în Luţca, comuna Sagna. Bărbatul se afla la trecerea la nivel cu calea ferată şi, probabil, nu a văzut la timp trenul care se apropia fiind surprins şi târât aproximativ 200 de metri.

„În data de 21.08.2023, la ora 04:43, mecanicul trenului ce se deplasa pe ruta Dagâța-Roman a anunțat, prin apel la “112”, producerea unui accident, respectiv că un bărbat a fost lovit de trenul pe care îl conducea. Evenimentul s-a produs pe teritoriul satului Luțca al comunei Sagna. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detașamentului Roman, cu o autospecială complexă de intervenție, și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Echipajele au constatat că bărbatul în vârstă de 26 de ani se afla la aproximativ 200 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Era conștient și avea ambele picioare amputate. A fost preluat și transportat de urgență la spital”, a precizat căpitan Andrei Grancea de la ISU Neamţ.

Poliţiştii Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț continuă cercetările într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentTragic: O mamă și-a aruncat cei doi copii de la etaj și a vrut apoi să-și ia viața! Unul dintre micuți a murit
Articolul următorControl ISU în cimitirul Pietricica după trei incendii la gunoaie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.