Neamț: Drumuri și curți inundate în urma furtunii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFurtuna de vară din această seară, 20 august, a adus cantități mai însemnate de apă pe Valea Muntelui, provocând și ceva daune prin gospodării și pe unele drumuri comunale.

În satul Dreptul, comuna Poiana Teiului, apa și aluviunile acumulate în curtea unei gospodării au depășit posibilitățile oamenilor, așa încât au cerut ajutorul la Serviciul unic de Urgență 112. “Pompierii Gărzii II Poiana Teiului au evacuat 4 porci dintr-o gospodărie din satul Dreptu. Apa acumulată de la ploaie a traversat gospodăria, aducând aluviuni care au blocat accesul către adăpostul porcinelor”, precizează ISU Nemț.

Tot în Poiana Teiului, în satul Galu, pompierii au acționat pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

În satul Stejaru, comuna Farcașa voluntarii SVSU din localitate au degajat aluviunile de pe un drum comunal, iar colegii lor voluntari la Tașca au decolmatat un podeț, realizând astfel evacuarea apei dintr-o curte inundată.

A.C.

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentImagini cu ursul de la Mănăstirea Agapia
Articolul următorTragic: O mamă și-a aruncat cei doi copii de la etaj și a vrut apoi să-și ia viața! Unul dintre micuți a murit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.