tudor gheorghe

Cunoscutul artist Tudor Gheorghe va concerta, în luna martie, în urbea de sub Cetate, la invitația administrației locale. Cei care îl îndrăgesc pe marele artist au ocazia să-l asculte, pe 26 martie, la Hotel Ozana, unde vor trebui să plătească suma de 50 de lei. Primarul Daniel Harpa a ținut să-i invite la spectacol pe toți pe toți cei care îl îndrăgesc pe Tudor Gheorghe.

„Este o onoare pentru orașul nostru să-l avem ca oaspete pe marele artist Tudor Gheorghe, un simbol al românilor, ce ne-a încântat mereu cu muzica sa inconfundabilă. Spectacolul oferit de Tudor Gheorghe ne va încânta cu siguranță și invit pe această cale pe toți cei care îndrăgesc muzica sa, să participe la acest eveniment în premieră la Târgu-Neamț”, ne-a declarat edilul.

Tudor Gheorghe este cântăreț, compozitor și actor şi a încântat ani de-a rândul generații de români cu muzica sa plină de istorie și folclor, cunoscut atât pe plan național, cât și internațional. În anul 2002, președintele de atunci, Ion Iliescu, i-a conferit lui Tudor Gheorghe Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală. (C.T.S.)

Articolul precedent“Bubele” şcolilor nemţene: abandonul, violența și absenteismul
Articolul următor100.000 de lei pentru ONG-urile din Târg