pietricica turism

Teatrul Tineretului (TT) Piatra Neamț prezintă, la sfârșitul acestei săptămâni, trei spectacole.

Vineri, 7 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Studio “Corneliu-Dan Borcia” se joacă ”Ghimpl-Netotul” după Isaac Bashevis Singer, în regia Daniel Iordan. În distribuție: Andrei Merchea Zapotoțki, Cătălina Ieșanu.

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Mare, cei care iubesc teatrul-dans au posibilitatea de a urmări un minunat eseu al mișcării, ”Ludibrium”, montat de o fostă actriță a  TT-ului, Andrea Gavriliu. În distribuție: Aida Avieriței, Cătălina Bălălău, Emanuel Becheru, Daniel Beșleagă, Sabina Brândușe, Nora Covali, Valentin Florea, Florin Hrițcu, Dragoș Ionescu.

În ultima zi din week-end (duminică, 9 aprilie, ora 19:00, Sala Mare), pe scena pietreană vor urca actorii care joacă în cea mai recentă premieră ”Fata de pe canapea”, de Jon Fosse, în regia lui Horațiu Mihaiu. În distribuție: Ecaterina Hâțu, Sonia Teodoriu, Cătălina Ieșanu, Loredana Grigoriu, Corina Grigoraș, Valentin Florea, Andrei Merchea Zapotoțki, Florin Mircea jr.

Piesa „Ludibrium” este interzisă sub 16 ani, iar spectacolul „Fata de pe canapea” poate fi văzut doar începând cu vârsta de 14 ani.

Program Agenție Teatrală

Marți-Vineri: 11-12 și 16-19 , Sâmbătă- Duminică: 16-19

Telefon: 0233/211036, 0752/149735

E-mail: rezervarebiletett@gmail.com

Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail (de luni până vineri) sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu două zile înaintea spectacolului. (A. MOISE; FOTO: TT)