Opel România a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), marţi, 4 aprilie, că demarează o campanie de rechemare în service a 5 modele de autovehicule, se precizează în documentele postate pe site-ul ANPC. Potrivit notificării este vorba despre modelele: Astra J, Corsa E, Insignia, Meriva B şi Zafira C.

„Opel a identificat un potențial risc la câteva autovehicule fabricate în 2016-2017. Este posibil ca pentru Astra J, Meriva B și Zafira C airbag-ul lateral al scaunelor din față, pentru Corsa E, cel lateral tip cortină, iar pentru Insignia, cel pentru pasager, să nu se deschidă conform specificațiilor. Acest aspect poate crește riscul de vătămare în cazul unui accident”, se spune în notificare.

În România sunt afectate 112 autovehicule. Cele mai multe, în număr de 90, sunt Astra J, urmate de Corsa E (19) şi câte o maşină din modelele Insignia, Meriva B şi Zafira C. Fiecare client în parte va fi anunţat de către dealer prin scrisoare recomandată. Piesele necesare reparației sunt disponibile începând cu 20 februarie, iar dealerii vor face comandă și vor înlocui airbag-urile neconforme. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTT: Trei spectacole de Florii
Articolul următorFOTO Răufăcători, ostatici și lunetiști de Ziua Jandarmeriei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.