ROMÂNIA – BELARUS, la Piatra Neamţ: Tricouri ale naţionalelor de handbal, disponibile pe site-ul Federaţiei şi la meci, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru prima dată în istorie, fanii handbalului românesc pot achiziționa tricouri replică ale echipelor naționale de handbal ale României.

Inspirate de simbolul naționalelor de handbal, stindardul dacic – jumătate lup, jumătate șarpe – tricourile au un design construit în jurul unor solzi care formeaza o armură aparentă menită să insufle forță, curaj și încredere celor care le poartă.

Cele şapte stele de pe piept le reamintesc celor care le poartă că de nu mai puțin de șapte ori România a fost în fruntea handbalului mondial (în unsprezece sau în șapte): de trei ori la feminin și de patru ori la masculin.

„Cu mare bucurie anunţăm că tricourile replică ale Naţionalelor de Handbal ale României se pot achizitiona online sau fizic la toate acţiunile organizate de FRH. Este încă un pas în procesul prin care dorimca Suporterii să interacţioneze cu Echipele Naţionale şi cu Handbalul, Sport Naţional! Hai România!”, a declarat Alexandru Dedu, preşedintele FRH.

Designul echipamentelor este semnat de Nerea Palacios – un tânăr designer din Barcelona. Tricourile galbene și albastre pot fi achiziționate de AICI sau de la magazinul FRH de la marile meciuri ale naționalelor României. O primă ocazie este chiar meciul România – Belarus, de pe 4 iunie, de la Piatra Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLansare de carte – Leonard Rotaru și vernisaj – Gheorghe Vadana, la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorDoi tineri prinși de o furtună cu gheață pe Ceahlău!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.