0:00

Trei tineri reținuți pentru violare de domiciliu și distrugere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 29 noiembrie, poliţiştii din Târgu Neamţ au reţinut pentru 24 de ore trei tineri cercetaţi pentru violare de domiciliu şi distrugere. Ieri, un bărbat din localitate, a reclamat faptul că trei persoane i-au provocat distrugeri la autoturism.

Cei trei, cu vârste între 21 și 23 de ani, din Vânători-Neamț și Bălțătești, se aflau la locuința bărbatului din Târgu-Neamț, şi, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi distrus parbrizul autoturismului și mai multe bunuri din interiorul imobilului.

Aceştia au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti și conduși la sediul poliției pentru audieri și urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de control judiciar.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO. Dr. Alexandru Rafila și Sorin Cîmpeanu demonstrează cum se folosesc testele de salivă pentru elevi
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Un autoturism a intrat într-un copac la ieșirea din Piatra Neamț spre Bacău, o victimă transportată la spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.