Trei nemţeni anchetaţi în Bacău! Vroiau să introducă telefoane în penitenciar!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei nemţeni au fost reţinuţi, vineri, 26 august, în judeţul Bacău, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de „săvârşirea infracţiunii de introducere de bunuri interzise în penitenciar”, precizează Poliţia (IPJ) Bacău.

Angajații Penitenciarului Bacău au identificat un bărbat, de 28 de ani, din judeţul Neamţ, care deținea asupra sa telefoane mobile, cartele, încărcător și cablu de date, disimulate în articolele de vestimentație.

„Din primele verificări, a rezultat că bărbatul de 28 de ani s-a prezentat la Penitenciarul Bacău, pentru a vizita o persoană privată de libertate. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat, în apropierea unității, un autovehicul în care se aflau un tânăr, de 20 de ani și o persoană de sex feminin, de 30 de ani, ambii din județul Neamț, rude cu o persoană aflată în perioada de executare a unei pedepse cu închisoarea”, precizează IPJ Bacău.

„S-a mai stabilit din cercetări că persoanele s-au deplasat împreună în municipiul Bacău, iar bărbatul de 28 de ani a primit articolele de vestimentație de la tânărul de 20 de ani, cunoscând că în interiorul acestora se aflau disimulate obiectele interzise”, mai precizează poliţiştii.

Cele trei persoane vor fi prezentate Parchetului cu propunere de instituire a controlului judiciar. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSerată muzicală la Târgu Neamț
Articolul următorPistol cu bile descoperit în bagajele unui moldovean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.