0:00

Trei componenţi ai clubului Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ au fost convocaţi recent la echipa naţională de juniori U19.

Trei juniori ai Futsal Ceahlăul au fost convocaţi la naţionala U19, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndrei Crudu, Darius Roca și Vasile Pruteanu vor lua parte la cantonamentul centralizat al echipei naționale U19 în perioada 20-27 septembrie, la Odorheiu Secuiesc.

Trei juniori ai Futsal Ceahlăul au fost convocaţi la naţionala U19, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Această performanță a fost posibilă și datorită parteneriatului pe care clubul nostru îl are cu Liceul cu Program Sportiv, mulțumind pe această cale conducerii liceului și profesorului Răzvan Lupu, cel care i-a pregătit la clubul nostru pe cei 3 jucători”, a notat Cristi Vornicu, managerul Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ, pe pagina de Facebook a clubului.

Trei juniori ai Futsal Ceahlăul au fost convocaţi la naţionala U19, ZCH NEWS - sursa ta de informații(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentAccident de muncă la Spitalul de psihiatrie Roman
Articolul următorConducerea Primăriei Piatra-Neamț dă asigurări că unitățile de învățământ din municipiu sunt pregătite să primească elevii în condiții de siguranță
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.