pietricica turism

Trei tineri au fost reținuți, în 19 ianuarie, și vor fi prezentați la instanță pentru arestare preventivă după un flagrant în București și o percheziție în Neamț.

Polițiștii antidrog de la București și colegii lor de la Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române au destrămat gruparea care acționa și în Neamț, via București, după cercetările începute în 27 noiembrie 2018.  În urma acțiunilor, anchetatorii au confiscat 1.800 de comprimate de ecstasy, bani, și au indisponibilizat un autoturism de lux.

Comunicatul Poliției Române:

La data de 18 ianuarie 2019, polițiștii antidrog din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală,  cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au organizat o acțiune, pe raza municipiului București, în cadrul căreia au fost surprinse în flagrant delict două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, a fost efectuată o percheziție domiciliară, pe raza județului Neamț, la locuința unei alte persoane bănuite de implicare în activitatea infracțională.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate 1.800 de comprimate de ecstasy, iar cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală pentru audieri. Totodată, au fost indisponibilizate telefoane mobile, documente, însemnări relevante în cauză, bani, precum și un autoturism de lux.

Comunicatul DIICOT poate fi citit aici.