0:00

Împreună cu premierul României, președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă şi colegii liberali, am fost la trei dintre companiile locale de înaltă performanță din Neamț!

În vizita oficială de săptămâna trecută a Prim-ministrului României în județul Neamț, am fost alături domnia sa, împreună cu șeful Cancelariei, Abrudean Mircea, cu domnul senator Eugen Țapu-Nazare şi cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu la trei dintre cele mai importante firme cu capital românesc din zona noastră: Societatea Petra, în comuna Cordun, Termoplast Izosmart, în Roman și Merlin’s Beverages, la Piatra Neamț.

Am avut plăcerea să discutăm cu directorii acestor companii şi să îi asigurăm că Partidul Naţional Liberal va sprijini întotdeauna dezvoltarea economică şi va facilita dezvoltarea unui mediu de afaceri sigur şi predictibil.

Premierul Nicolae Ciucă a avut ocazia să se întâlnească cu reprezentanții şi cu angajații acestor companii de top și să afle mai multe despre activitatea lor și despre provocările cu care se confruntă în prezent.

În urma discuțiilor, s-au identificat o serie de soluții și oportunități pentru a sprijini dezvoltarea antreprenorilor din județ și pentru a crea un mediu de afaceri mai prietenos și mai competitiv.

Societatea Petra, Termoplast Izosmart și Merlin’s sunt exemple de succes în domeniul lor de activitate și reprezintă o sursă importantă de locuri de muncă în județul nostru. Prin sprijinirea antreprenorilor autohtoni, Partidul Național Liberal își asumă responsabilitatea de a promova creșterea economică, crearea de noi locuri de muncă şi atragerea de noi investiții în regiune.

Parteneriatul cu mediul privat reprezintă şi a fost dintotdeauna, pentru noi, liberalii, o componentă importantă a dezvoltării, iar consolidarea mediului de afaceri este un obiectiv esențial al politicilor noastre.

Îi mulțumesc premierului Nicolae Ciucă pentru vizita sa și pentru interesul acordat dezvoltării județului nostru.

PNL Neamt va continua să lucreze pentru a aduce investiții și a promova dezvoltarea economică, pentru a crea un mediu de afaceri favorabil și pentru a oferi oportunități pentru toți cei care își doresc să își construiască o afacere durabilă în județul nostru.

A fost o experiență frumoasă să vedem trei companii înfloritoare ale județului, unde am fost primiți cu căldură şi unde am oferit asigurări că mediul privat rămâne o prioritate pentru liberali.

Încă o dovadă că județul Neamț are un potențial extraordinar, pe care trebuie să îl exploatăm şi să îl transformăm în fapte.

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Articolul precedentCopil mușcat de câine: a fost deschis dosar penal
Articolul următorTârgu Neamț: Parcări auto în locul plopilor tăiați din zona digului de la intrarea în oraș
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.