0:00

În perioada următoare în orașul de pe malul Ozanei ,  în zona străzii  Veronica Micle, la intrare pe dig, în dreapta sensului giratoriu din zona ieșirii din oraș, înaintea de  podul Ozana, vor fi amenajate mai multe parcări. Pentru a se putea ajunge la o asemenea lucrare, au fost tăiați  10 plopi.

Vasile Dron, consilierul personal al primarului Daniel Harpa ne-a precizat: „Plopii au fost tăiați existând avize legale în acest sens. Au fost marcați de către Ocolul Silvic, pentru că prezentau un pericol public. În acea zonă urmează să se amenajeze o parcare dar cu această ocazie se va reabilita și tronsonul de stradă care leagă drumul forestier ce aparține Direcției Silvice Neamț„.

Ca noutate, str. Veronica Micle, care este înregistrată ca drum forestier ce aparține Direcției Silvice Neamț, va fi reabilitată în perioada următoare. Pe acest drum a circulă frecvent mașini de mare tonaj dar și turiști care merg sau se întorc pe scurtătură de la Cetatea Neamțului. Riveranii din acea zonă se plâng periodic de starea deplorabila a drumului din fața blocurilor. Gropi și băltoace.

C.T.S

Articolul precedentTrei companii nemțene vizitate de Nicolae Ciucă, președintele PNL și conducerea liberală
Articolul următorVIDEO. FOTO. Premieră la Ceremonia militară de Ziua Independenţei Naţionale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. La ce ne trebuie și copacii, mai cad și peste mașini dacă bate vântul prea tare 😂😂

Comentariile sunt închise.