0:00

Trei persoane și-au pierdut viața, astăzi, 17 iunie, într-un tragic accident de motocicletă. Un bărbat de 58 de ani, pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și a ieșit în fața unei motociclete. Pe aceasta se aflau Paul Lucian Ionașcu (45 de ani) și Mihaela Bocan (30 de ani) din comuna Alexandru cel Bun. Paul a pierdut controlul asupra mopedului și s-a izbit într-un cap de pod. Cei doi, cât și bărbatul  care traversa strada și-au pierdut viața.

Tragedie: Trei morți după un accident produs într-o clipă de neatenție!, ZCH NEWS - sursa ta de informații“La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat IPJ Iași.

Paul Ionașcu a fost candidatul AUR la funcția de primar a comunei Alexandru cel Bun și făcea parte dintr-o formație de muzică populară.

Angela Croitoru

Articolul precedentCristina Atănăsoaie-Iacob va conduce Spitalul Județean Neamț în următorii 4 ani
Articolul următorRomânia învinge Ucraina cu 3-0 după un meci fantastic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.