pietricica turism

Ionuț Podaru, polițistul care s-a spânzurat în timp ce se afla în vacanță pe litoral, lucra în sistem din anul 2016. Anterior, el a fost angajat la două ferme agricole, în calitate de inginer. Era un om pe care îl regretă toți cei cu care a colaborat. Unul dintre ei este viceprimarul comunei Ruginoasa, Miluc Grigoraș, care conduce acum primăria: ”Din punctul meu de vedere era un om fenomenal. Puteai să stabilești o relație de colaborare cu el, era un coleg bun și eu îl apreciam foarte mult. Este o pierdere mare pentru comunitatea noastră, iar pe mine m-a afectat mult vestea morții lui”.

Din cercetările făcute de polițiști la hotelul din Jupiter, unde s-a spânzurat Ionuț Podaru, a reieșit că bărbatul a luat această decizie după ce s-a certat cu soția și a consumat alcool. Soția lui este fiica fostului primar de Mărgineni, Ion Surdu, care a murit înecat în propriul iaz în luna aprilie a anului 2014. Detalii despre tragedia care a zduduit atunci întreaga comunitate, mai cu seamă că împreună cu primarul a mai murit un bărbat puteți citi aici https://zch.ro/tragedie-primarul-de-margineni-a-murit-inecat/.

Ionuț Podaru era membru de sindicat și familia lui va beneficia de un ajutor material pentru înmormântare. De asemenea, colegii de la Postul de poliție Ruginoasa și de la Secția Rurală Dulcești vor strânge bani pentru a sprijini soția și copiii polițistului. Oana Silvia Podaru este profesoară, ca și mama ei, și probabil va beneficia de un ajutor și din partea sindicatului din învățământ. Ionuț Podaru era tatăl a doi copii mici, dintre care unul cu probleme medicale, ceea ce amplifică drama familiei.

C.M.