colectiv 05Bilanțul persoanelor decedate în urma incendiului din clubul “Colectiv” a ajuns, miercuri dimineața, 11 noiembrie, la 50, anunţă Agerpres.

Peste 70 de persoane rănite sunt internate, în continuare, în spitalele bucureștene, iar alte 36 au fost transportate, în ultimele zile, pe calea aerului, spre unități medicale din străinătate (Austria, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel și Elveția).

Pacientul care a decedat se număra printre cele 9 persoane transportate, duminică, 8 noiembrie, în spitale din Marea Britanie. 76 de persoane rănite în incendiul din club “Colectiv” erau internate în unitățile medicale bucureștene, dintre acestea 24 în stare critică și gravă, a informat Ministerul Sănătății într-un comunicat.

Starea răniţilor

13 răniți în clubul “Colectiv” se află internați la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, dintre care 7 sunt pe Secția de chirurgie plastică, având stare bună, iar alți 6 — în stare gravă, foarte gravă și critică – la Terapie Intensivă, a declarat medicul Mircea Carantino. “Șapte pacienți sunt internați pe Secția de chirurgie plastică cu stare bună. Șase pacienți sunt în Terapie Intensivă cu stare gravă și foarte gravă și critică. Până acum, au plecat cinci pacienți: unul în Israel, doi în Belgia, unu în Norvegia și unul în Germania”, a spus Carantino. Doi răniți în clubul “Colectiv” din cei 6 internați la Spitalul de Urgență “Floreasca” sunt în stare critică, a declarat șeful Secției de chirurgie plastică și reparatorie, Ioan Lascăr. Potrivit acestuia, ceilalți patru pacienți sunt în stare foarte gravă. (ZCH NEWS; FOTO: libertatea.ro)

Articolul precedentDNA: Avocată reţinută 24 de ore pentru trafic de influenţă
Articolul următorConsiliul Judeţean – şicane în intersecţia de la Girov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.